Spletni kredit

Spletni kredit je kredit, katerega lahko uredite preko spleta, ter vaša fizična prisotnost pri sami ureditvi ni nujno potrebna.

V kolikor želite pridobiti spletni kredit, lahko to uredite z enostavno izpolnitvijo spletnega obrazca. Po prejemu izpolnjenega spletnega obrazca, bomo na podlagi le tega pripravili kreditno pogodbo, katero vam bomo poslali na dom. Po prejemu podpisane pogodbe ter zahtevanih prilog, bomo pogodbo podpisali še mi ter jo aktivirali. Na tak način postanete registrirana stranka našega produkta Kreditna linija, ter lahko svoj kredit koristite tako za gotovinska nakazila, kot tudi za plačilo vaših željenih nakupov. (več o tem) (VLOGA ZA KREDIT)


Kredit na položnice

Kredit na položnice je bodisi gotovinski bodisi namenski kredit, katerega kreditojemalec nato odplačuje preko položnic, ki jih mesečno dobi od kreditojemalca.

Preko našega produkta Kreditna linija, lahko registrirana stranka dobi nakazilo gotovinskega kredita, ali pa s kreditom plača namenski nakup. Gotovinski kredit je nakazan že v nekaj minutah po oddanem zahtevku, plačilo nakupa pa se uredi v enem delovnem dnevu. Vse to uredite z enostavnim telefonskim klicem ali poslanim zahtevkom. (več o tem)


Kreditiranje spletnih nakupov

V spletni trgovini ste našli pravi osebni računalnik. Ali pa ste našli popolne počitnica za vas in vašo družino. Ali pa ste našli kupon za niz kozmetičnih ali rekreacijskih storitev...

Možnosti za nakupe v raznoraznih spletnih trgovinah je ogromno. Večina spletnih trgovin sicer ponuja možnost obročnega plačila preko kreditnih kartic, ki omogočajo nakup. Vendar tudi v kolikor imate takšno kartico, si z nakupom na obroke porabite vaš kartični limit, kateri se vam spošča šele ob plačilu posameznega obroka.

V takšnih primerih, plačilo spletnega nakupa za registrirano stranko našega produkta Kreditna linija, plačamo mi, znesek pa porazdelimo na tri mesečne obroke. Postopek je izjemno enostaven, vse skupaj pa se uredi v enem dnevu. Iz spletne trgovine si za izbrani nakup natisnite predračun oziroma ponudbo, nato pa nam le tega, skupaj s priloženim obrazcem Nalog za črpanje kredita-plačaj moj račun, pošljete bodisi na fax bodisi po elektronski pošti.

V kolikor pa je vaša izbrana spletna trgovina tudi naš pogodbeni partner, boste vse uredili v koraku PLAČILO na izhodu iz košarice vašega spletnega nakupa. (več o tem)


Kreditiranje navadnih nakupov

Želite morda kupiti nov pralni stroj, pa vam trgovec dodatni popust pogojuje s takojšnjim plačilom? Ali pa ste morda v spletnem oglasniku našli željeno športno opremo, prodajalec pa seveda želi takojšnje plačilo? Vaš zobozdravnik noče slišati za obročno plačilo svojih storitev? Ali pa vaš polagalec ploščic morda zahteva predujem?

V vseh takšnih in celi vrsti ostalih primerov, račun za registrirano stranko našega produkta Kreditna linija, plačamo mi, znesek pa porazdelimo na tri mesečne obroke. Postopek je izjemno enostaven, vse skupaj pa se uredi v enem dnevu. Od prodajalca blaga oziroma izvajalca storitve zahtevajte predračun, nato pa nam le tega, skupaj s priloženim obrazcem Nalog za črpanje kredita-plačaj moj račun, pošljete bodisi na fax bodisi po elektronski pošti. (več o tem)Gotovinski kredit

Gotovinski kredit je vrsta kredita, pri kateri kreditojemalec dobi kredit izplačan v gotovini, ali pa dobi znesek nakazan na svoj bančni račun. Poraba kredita je nenamenska, kar pomeni, da sredstva iz odobrenega kredita lahko kreditojemalec porabi po svoji želji.

Preko našega produkta Kreditna linija, lahko registrirana stranka dobi nakazilo gotovinskega kredita že v nekaj minutah po oddanem zahtevku, katerega lahko odda z enostavnim telefonskim klicem. (več o tem)


Kreditna linija za pravne osebe Vloga za KREDITNO LINIJO